dinsdag 6 juni 2017

Lochem (Gld) Verwennerij

Zo had ik zomaar een hotelbon op mijn verjaardag gehad voor twee personen. Aan het begin van het nieuwe jaar, toen de kerstdrukte achter de rug was hebben wij een boeking gemaakt. De bestemming Lochem in de Achterhoek lekker een etmaal chillen.

Begin van de middag vertrokken wij. Lekker binnendoor reden wij via Heino, Raalte en Holten richting Lochem. Een bakje koffie gehaald in het centrum van het stadje, waar het op deze zondag heel rustig was en toen, wat rondgekuierd en gereden en vervolgens naar het hotel.

Eerst het chill-gedeelte maar eens geregeld. Half 4 konden wij in de sauna. Da’s even genieten. De sauna was niet groot, maar wel helemaal privé voor ons, dat was fijn.
Aansluitend nog even gezwommen, ook het zwembad op deze zondag helemaal voor ons samen. Genieten!

Daarna waren wij weer helemaal spic en span. Nu maar eens naar het stadje kuieren voor een goede maaltijd. Het diner hadden wij niet bijgeboekt in het hotel. De eerste keus, een tapasrestaurant was volgeboekt. Dus geen liflafjes vandaag, maar oké, achteraf was het alternatief veel beter. Wij hebben heerlijk gegeten in de Basiliek, Italiaanse tomatensoep, Boeuf Bourgignon en ijskoffie na, prima bediening en gezellig druk.

Daarna weer terug naar het hotel. Onder het genot van een wijntje en muziek op de oude radio in de hotelkamer genoten wij van een stevig potje rummikub. Het spel is immers weer compleet!

Moe maar voldoen gingen wij slapen. ’s Ochtends na een ontbijtje, genoeg te eten, maar kwalitatief beter meegemaakt, hebben wij uitgecheckt. Nog even een klein uurtje door een druilerige Achterhoek gezworven door plaatsjes als Barchem, Ruurlo, Vorden en Warnsveld en daarna reden wij samen weer op huis aan.

Een geslaagd nachtje weg was dit zo aan het begin van het nieuwe jaar.

en een nogal gedateerde radio in het nachtkastje in januari 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver