vrijdag 11 mei 2018

Larserbos, weekendje varen


Het is 15 augustus 2003 na een week hard werken...

't Is weekend weer aan boord. Mijn vrouw heeft de watertank weer gevuld en wij gaan van het Veluwestrand naar het Larserbos. Wat waren wij moe na een weekje thuis. Hopelijk zijn wij morgenvroeg weer lekker uitgerust...

...Dat waren wij de zaterdag! Ontbijtje aan boord, hond uitgelaten in het bos en varen.
Vandaag heeft onze dochter ons gevaren naar het Natuurpark Lelystad. Dit ging prima en zelfs met het aanleggen had ze maar weinig hulp nodig. Wij hebben die dag een wandeling van zo'n drie uur in het wildpark gemaakt en onder andere przewalskipaarden,  wisenten en otters gezien, heel indrukwekkend.

Onze zoon en dochter hadden ons nog beurtelings voorgelezen uit de Kameleon.

De zondag gingen wij weer richting onze toenmalige thuishaven aan het Veluwemeer.  Wij hadden zoals wel vaker in het eerste jaar met deze boot moeite om de motor aan de praat te krijgen, om 12 uur geprobeerd, monteurs gebeld, geen gehoor, om 1 uur weer geprobeerd en gestart. He he. Iets om in de gaten te houden.

Wij hadden toen het idee, dat de problemen met de motor niet aan de motor zelf lag, maar aan de oude en slechte bedrading. Gelukkig laadde de accu wel, daar hadden wij eerder die zomer problemen mee.

Al met al was het weer een geslaagd weekendje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver