zaterdag 4 november 2017

Winkelen in.... ja echt waar... Nijverdal


Een weekje vrij, het weekend waren wij heerlijk naar een huisje in Hoenderloo geweest, maar op de woensdag dachten wij ook... we kunnen er wel weer eens even op uit!

Waar zullen wij nu eens naar toe?
Al heel wat plekken in de omgeving eens of meerdere malen bezocht, maar vandaag viel de keus op Nijverdal. Ja Nijverdal met zijn tweeën.

Is Nijverdal leuk? Laat ik dit zeggen, het was herfstvakantie  en ik moest twee dagen eerder even in de binnenstad van Zwolle zijn, wat een drukte, wat een gedoe, wij zouden ook in de stad lunchen, maar wij hebben later lekker thuis een uitsmijter gemaakt.

Woensdag dus naar Nijverdal een dal in de prachtige Sallandse Heuvelrug. Vroeger als je via Nijverdal verder richting Twente reed, ging je dwars door het centrum, dat duurde een hele tijd, maar nu ga je via een tunnel en moet je de autoweg, om in het centrum te komen.

En, was het leuk? In tegenstelling tot Zwolle was het er heerlijk rustig, er is van alles,  sowieso, hetgeen je verwacht in een plaatsje van deze omvang, maar verwacht er geen knus oud stadje, of centrum, maar wij konden er heerlijk alles halen wat wij nodig hadden en wij hebben er heerlijk geluncht in de Hema, broodje Zalm en lekkere hazelnootkoffie. Saai en rustig kan soms best fijn zijn.

Blij en tevreden kwamen wij later die middag weer thuis.
Hema Nijverdal woensdag 1-11-2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver