zaterdag 4 november 2017

Hoenderloo - Weekendje weg

Vrijdag 27 oktober 2017

Het is dik herfst en afgelopen zomer in Gorkum, hadden wij van onze kinderen een Weekendje Weg bon gekregen. Nu eind oktober moest het maar eens wezen. Een weekje voordat wij een weekje vrij hadden, hebben wij dit weekendje weg pas geboekt. Vrijdagochtend allebei nog gewerkt en 's-middags vakantie!

Bestemming Hoenderloo op de Veluwe. Vanaf huis een minuut of 50 rijden. Toen wij er kwamen, huis al wat gedateerd, maar wij maken er wel wat leuks van, want er was bijvoorbeeld wel een open haard en dus naar de Spar in het dorp om wat te stoken en een prima eerste avond met vuur.

Ondertussen, was het dit weekend echt herfstweer. Dit weerhield ons er niet van om te gaan wandelen. Sowieso zo'n beetje elke ronde die onze hond moest liepen wij een stuk door het Schenkershul, een mooi glooiend heide- en bosgebied grenzend aan ons park. Zondag zijn wij een stuk gaan toeren over de Veluwe en bij Harskamper Dennen nog een 5 kilometer gaan wandelen.
Uitslapen doen wij thuis weer.

Hier waren wij voor het licht werd al wakker en ging een van ons beiden in het Schenkershul wandelen met de hond... en je komt niemand tegen, ook niet de wolf, die op dat moment op de Veluwe zou lopen. Heerlijk zo alleen met je hond in het bos.

Verder verwennen wij ons in zo'n weekendje weg op lekkere dingen. Even uit eten in de Krim, met onze zoon, die heel leuk even een dagje op visite kwam. Zondagavond gewoon even Chinees afhalen in Beekbergen, maar het vuur hebben wij na vrijdagavond niet meer opgestookt. De lucht bleef veel te veel hangen in het huisje.

Maandag gingen wij lekker uitgerust weer naar huis en nog hebben wij bijna een week vrij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver