zaterdag 26 augustus 2017

Karlsruhe - Postgalerie

Onze reis naar Zwitserland maandag 17-juli-2017

Vakantietijd! Hond thuis bij kinderen, wij heen en weer naar Zwitserland, geen vast plan, dus zwerven!

Wij zouden vandaag lekker vanaf Titisee-Neustadt het Zwarte Woud doorrijden (een hele mooie driebaansweg door diepe kloven) en dan over de snelweg naar Baden-Baden, maar wat nu de afslag die wij wilden nemen... Straßenschaden! Wij reden door en uiteindelijk besloten wij eerst maar eens een stukje noordelijker Karlsruhe in te rijden.

Was niet echt een bijzondere stad, helemaal niet als je het bijvoorbeeld met Heidelberg vergelijkt, dat wij eerder in dezelfde vakantie bezochten. Maar wij reden bij het centrum maar een parkeergarage in en liepen naar een groot plein. Daar bevond zich een opgeknapt oud gebouw, met nu allemaal winkels. Daar zijn wij dan maar in gegaan. Het was de Postgalerie, konden wij daar bij de Primark mooi nog wat kleding kopen (ook ondergoed en sokken waar wij niet meer genoeg van hadden en wij hebben er geluncht. Beiden een groot stuk pizza ook in de Postgalerie. Ondertussen even online. Hier blijven wij niet. Nog een plekje voor de nacht zoeken.

Na wat heen en weren in het pizzahoekje in de Postgalerie, waar het galmde als in een zwemparadijs besloten wij dat het Knittelsheim zou worden. Daar zijn wij toen naar toe gereden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver