dinsdag 13 juni 2017

Drontermeer, nog even naar het strand

De hele zaterdag waren wij thuis bezig geweest op de overloop, eerst een vloertje slopen, opnieuw de ondervloer leggen en een mooi nieuw vloertje erop. Maar wij hadden ons wel vermaakt!

Na de warme hap (van de afhaalchinees) wilden wij toch nog even eropuit. De wagen gepakt, het was wel lekker weer, om nog even langs het strand te gaan. Wat zou het worden? Elburg? Richting Kampen gereden en via de Drontermeerdijk zuidwaarts. Na een paar kilometer zagen wij een ingang naar het strand. Dit stuk randmeerkust kennen wij natuurlijk wel, met onze boot waren wij er vaak langs gevaren tussen Elburg en Kampen, maar vergeten hoe mooi het daar is aan dat smalle randmeer en heerlijk rustig vanavond. Hier kan onze hond prima even spelen. Stoeltjes gepakt en genieten van de hond het water en alle vogels, die je hier ziet, de fuut, visdiefjes, knobbelzwanen, wilde eenden, noem ze maar op en soms springt er een visje... en soms vangt een visdiefje er een...

Jammer geen drinken, mee via de app contact met onze zoon: "ik breng wel even", maar hij was nog even aan het eten in Apeldoorn. Wij zitten hier goed en wachten wel. Door allerlei omleidingen op de N50  bij Kampen is ie niet meer langs geweest, maar ook zonder drankje hebben wij hier genoten tot het te fris werd - ook geen jas mee ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver